Kategorie
Bakalie ekologiczne, naturalne bez konserwantów z całego świata. Począwszy od śliwek, po daktyle, mango suszona.
Subcategorie
-
Migdały bio 150g
13,99 złMigdały idealnie nadają się do spożywania na surowo jako przekąska, lub jako dodatek do potraw. Powinni po nie sięgać dzieci jako i osoby dorosłe. Zdrowe i pożywne, dostarczają potrzebnych do prawidłowego funkcjonowania organizmu mikro i makro elementów.
-
Pistacje łuskane bez soli...
24,90 złPistacje charakteryzują się dużą zawartością magnezu, białka, żelaza, potasu i wapna.
-
-
Kawa orzech i karmel
11,95 złŚwieżo palona kawa arabica o smaku słodkiego karmelu z nutą prażonych orzechów.
-
Jagody goji suszone bio 200 g
13,95 złEkologiczne jagody goji są jednym z najbardziej odżywczych produktów na świecie. Mogą być spożywane zarówno na surowo, jak również stanowić dodatek do porannej owsianki, kompotu, ciast, deserów oraz z gorącą wodą (jako herbata ziołowa).
UWAGA
Zalecane spożycie jagód od 10 do 20 g dziennie. Dzieci, kobiety w ciąży oraz karmiące powinny zachować szczególną ostrożność.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1552 kJ / 367 kcal
Tłuszcz - 3,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 68 g
w tym cukry - 17 g
Białko - 12 g
Sól - 0,06 g
-
-
Jagody goji suszone bio 500 g
28,90 złEkologiczne jagody goji są jednym z najbardziej odżywczych produktów na świecie. Mogą być spożywane zarówno na surowo, jak również stanowić dodatek do porannej owsianki, kompotu, ciast, deserów oraz z gorącą wodą (jako herbata ziołowa).
-
-
-
-
Mango suszone bio 200 g
25,00 złEkologiczne mango suszone to owoc tropikalny, który charakteryzuje się wyjątkowym aromatem. To zarówno ciekawa w smaku i pożywna przekąska, jak również świetny dodatek do różnych potraw np. do porannej owsianki lub innych kasz, kompotów, deserów, sałatek, ciast, powideł oraz do nadziewania mięs.
-
Śliwki suszone bez pestek...
7,95 złŚliwki suszone doskonałe jako dodatek do deserów, kompotów oraz jako samodzielna przekąska. Na suszonych śliwkach może występować biały nalot. Jest to zjawisko naturalne, związane z wytrącaniem się fruktozy, które nie wpływa na jakość produktu. Uwaga: śliwki sporadycznie mogą zawierać pestki, bądź ich fragmenty.